среда, 15. јули 2020. Вести денес: 142
ИЗБОРИ 2020

Излезност до 13 часот: 24,03 проценти во Македонија – Ова е излезноста по изборни единици

home Твитови

Во „режимот“ на ВМРО-ДПМНЕ, колку министри на СДСМ биле претепани во затвор?!

Во „режимот“ на ВМРО-ДПМНЕ, колку министри на СДСМ биле претепани во затвор?!

Во “режимот” колку министри на СДСМ биле претепани во затвор ?!