петок, 3. февруари 2023. Вести денес: 99
home Твитови

Владата упорно мава по најсиромашните

Владата упорно мава по најсиромашните

Од тезгите на пазарите ќе се исфрлат сите пензионери, социјалци, стечајци или оние кои имаат било каков прилив. Упорно маваат по најсиромашните.