недела, 5. февруари 2023. Вести денес: 0
home Твитови

Владата само тендер за кречење да направи на изграденото од ВМРО, ќе крене БДП

Владата само тендер за кречење да направи на изграденото од ВМРО, ќе крене БДП

„На ваков низок економски раст, овие од Влада само тендер за кречење на изграденото од ВМРО да направат одма 5% раст на БДП ќе кренат“