понеделник, 28. ноември 2022. Вести денес: 174
home Твитови

Владата крие анкета спроведена во јули?

Владата крие анкета спроведена во јули?

@VladaMK крие анкета спроведена во Јули?! На прашање дали ќе излезете на референдум, само 31% рекле ќе гласаат, што е 562.000 од вкупно 1.814.600 гласачи. Мнозинството одговориле #бојкот. Во Битола само 22% анкетирани рекле ќе излезат на референдумот (18.000 од 83.000 гласачи)!

 

Коронавирус