недела, 31. мај 2020. Вести денес: 27
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Твитови

Влада на РМ до занаетчиите: Каква среќа што те сретнавме ќе треба да не влечеш (ТВИТ ФОТО)

Влада на РМ до занаетчиите: Каква среќа што те сретнавме ќе треба да не влечеш (ТВИТ ФОТО)

Влада на РМ: Каква среќа што те сретнавме ќе треба да не влечеш

Занаетчија…

Коронавирус