недела, 22. јули 2018. Вести денес: 59
home Твитови

Вие што рушевте режим со боја и пенкало, сега гледате што е всушност режим и тортура

Вие што рушевте режим со боја и пенкало, сега гледате што е всушност режим и тортура

Дечки, да вие што рушевте со боја и пенкало, се надевам гладате и учите што е всушност режим и тортура у режија на .