недела, 31. мај 2020. Вести денес: 23
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Твитови

ВИДЕО: Чекан или чекич- Заев ќе танцувал со коронавирусот

ВИДЕО: Чекан или чекич- Заев ќе танцувал со коронавирусот

Карантинов изгледа не му прија.
Заев ќе танцувал со Корона вирусот??

Коронавирус