четврток, 21. март 2019. Вести денес: 0
home Твитови

ВИДЕО: Се уште не верувате дека законот е неуставен?

ВИДЕО: Се уште не верувате дека законот е неуставен?

Се уште не верувате дека законот е неуставен??
Повелете слушнете што има да каже сегашниот премиер!
И сега? Во ваков случај кој мерки се превземаат? Самиот си кажува, на прес, во штабот на #сдс, пред камера и пред своите членови!