четврток, 28. јули 2022. Вести денес: 181
home Твитови

ВИДЕО: Пендаровски призна дека со францускиот предлог ќе се менува историјата во учебниците по желба на Бугарите

ВИДЕО: Пендаровски призна дека со францускиот предлог ќе се менува историјата во учебниците по желба на Бугарите

.
Пендаровски штотуку ПРИЗНА дека со бугарската преговарачка рамка која влегува во Францускиот предлог ќЕ се менува МАКЕДОНСКАТА ИСТОРИЈА во учебниците по ЖЕЛБА на бугарите!

За МК Историја и јазик НЕ се преговара! Тие се БИТОТ на МАКЕДОНИЈА! Се гледаме во Недела МАКЕДОНЦИ, се ели вотвитер објавата.

Коронавирус