четврток, 26. ноември 2020. Вести денес: 110
home Твитови

ВИДЕО: Луѓе кои кариери направија на улица како паркобрани, ќутат пред оваа катастрофа

ВИДЕО: Луѓе кои кариери направија на улица како паркобрани, ќутат пред оваа катастрофа

Видете како се сечат децениски дрва.
Власт која ветуваше дека дрво нема да се пипне, луѓе кои кариери направија на улица како паркобрани, ќутат пред оваа катастрофа.

Коронавирус