вторник, 19. јануари 2021. Вести денес: 110
home Твитови

ВИДЕО: Еве го животот на Заев за јаболкарите од Ресен- пак да трчате да го гласате и да му верувате на глупостите што ги тресе

ВИДЕО: Еве го животот на Заев за јаболкарите од Ресен- пак да трчате да го гласате и да  му верувате на глупостите што ги тресе

Еве го животот на Заев за јаболкарите од Ресен. Пак да трчате да го гласате и да му верувате на глупостите што ги тресе

Коронавирус