понеделник, 25. октомври 2021. Вести денес: 164
home Твитови

Венко, со 41 починат денеска и без хоророт во Тетово треба да побараш прошка од народот и да ја напуштиш функцијата

Венко, со 41 починат денеска и без хоророт во Тетово треба да побараш прошка од народот и да ја напуштиш функцијата

Венко момак, со 41 починат сограѓанин денеска… и без хоророт со модуларната болница, треба да се погледнеш у огледало, да побараш прошка од народов и веднаш да ја напуштиш функцијата. Само нечовек би го премолчел ова.

Локални избори 2021