четврток, 6. август 2020. Вести денес: 33
home Твитови

Величковски: Објавувањето непостоечки анкети е нов врв. На З.Заев и Р.Поповски.

Величковски: Објавувањето непостоечки анкети е нов врв. На З.Заев и Р.Поповски.

“Штелувањето” анкети за Н.Груевски постоело и нивното толкување било различно, пишува Ивон Величковски на Твитер.

Но објавувањето непостоечки анкети е нов врв. На З.Заев и Р.Поповски. И на нивните “акредитирани” портали и медиуми.
Санкции? @znmsobranie? Етички суд на медиуми

Коронавирус