вторник, 27. септември 2022. Вести денес: 0
home Твитови

Укинувај екстерно! Јас ќе трескам глупости, тие ќе ми веруваат

Укинувај екстерно! Јас ќе трескам глупости, тие ќе ми веруваат

Нема место за паника. Шеќеринска: Nationality значи државјанство.

Коронавирус