вторник, 4. август 2020. Вести денес: 190
home Твитови

ТВИТ: Тешки опинци те газат Охриде! (ФОТОГРАФИИ)

ТВИТ: Тешки опинци те газат Охриде! (ФОТОГРАФИИ)

Е оваа е разликата помеѓу странски и домашни туристи! Тешки опинци те газат Охриде!!

Коронавирус