недела, 7. јуни 2020. Вести денес: 1
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Твитови

ТВИТ: Сонував да земам плата колку што земаат пратениците, и еве ми се исполни желбата!

ТВИТ: Сонував да земам плата колку што земаат пратениците, и еве ми се исполни желбата!

ТВИТ: Сонував да земам плата колку што земаат пратениците, и еве ми се исполни желбата!

Коронавирус