четврток, 27. февруари 2020. Вести денес: 22
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Твитови

Твит: Парите се дадени, црквата стооо

Твит: Парите се дадени, црквата стооо

Тоа е клучното прашање.👍🏻
Викаше дека барал донација за градба на црква, цименто итн.❌
Кажа на снимката дека дале пари и Мирчо со свињарнико и Ваан’то со краварнико.✅
Тоа е 2️⃣0️⃣1️⃣4️⃣-та година.
Парите се дадени црквата стооо.
Се наметнува логично прашање:
Каде е црквата❓