четврток, 4. јуни 2020. Вести денес: 26
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Твитови

Твит на денот: Вие го сменивте името, тоа ве смени вас

Твит на денот: Вие го сменивте името, тоа ве смени вас

Вие го сменивте името, тоа ве смени вас.

Коронавирус