сабота, 3. јуни 2023. Вести денес: 0
home Твитови

Твит на денот: Украдена му е Нобеловата награда на Зоки Заев!

Твит на денот: Украдена му е Нобеловата награда на Зоки Заев!

Украдена му е Нобеловата награда на Зоки Заев!
Не го признаваме Аби Ахмед!