петок, 10. април 2020. Вести денес: 0
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Твитови

Твит на денот: дАдаток бе. Има ли некој писмен кај овие?

Твит на денот: дАдаток бе. Има ли некој писмен кај овие?

дАдаток бе. Има ли некој писмен кај овие?

Коронавирус