вторник, 26. мај 2020. Вести денес: 0
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Твитови

Твит на денот: Ако признаеме дека Гоце Делчев е Бугарин, ќе имаме поквалитетни вакцини

Твит на денот: Ако признаеме дека Гоце Делчев е Бугарин, ќе имаме поквалитетни вакцини

Ако признаеме дека Гоце Делчев е Бугарин, ќе имаме поквалитетни вакцини

Коронавирус