четврток, 4. јуни 2020. Вести денес: 36
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Твитови

Твит на денот: Ајде да ги изгасиме светлечките ѕвездички…

Твит на денот: Ајде да ги изгасиме светлечките ѕвездички…

Ајде да ги изгасиме светлечките ѕвездички…

Коронавирус