вторник, 2. јуни 2020. Вести денес: 163
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Твитови

Точно е дека е загаден воздухот, ама барем сега ПМ честичките се проевропски, а не режимски ко порано

Точно е дека е загаден воздухот, ама барем сега ПМ честичките се проевропски, а не режимски ко порано

Точно е дека е загаден воздухот, ама барем сега ПМ честичките се проевропски, а не режимски ко порано.

Коронавирус