сабота, 30. мај 2020. Вести денес: 11
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Твитови

Тоа е тој #октопод во кој сите си се свои, а на крај никој со никого не се познава

Тоа е тој #октопод во кој сите си се свои, а на крај никој со никого не се познава

Тоа е тој #октопод во кој сите си се свои, а на крај никој со никого не се познава…

Коронавирус