четврток, 23. мај 2019. Вести денес: 134
home Твитови

Тимот што замина на преговори со ЕУ, а никогаш не доби датум (ФОТО)

Тимот што замина на преговори со ЕУ, а никогаш не доби датум (ФОТО)

Тимот што замина на преговори со ЕУ, а никогаш не доби датум.