понеделник, 26. септември 2022. Вести денес: 46
home Твитови

Те застанува џандар: Маската каде ви е? – Мијалков каде ви е?!

Те застанува џандар: Маската каде ви е? – Мијалков каде ви е?!

Те застанува џандар.
– Добар ден господине.
– Добар ден.
– Маската каде ви е?
– Мијалков каде ви е?!

Коронавирус