среда, 14. април 2021. Вести денес: 81
Во живо

Изјава на Мицкоски

home Твитови

Судејќи по рангот на Транспаренси очигледно и тепсијата веќе не стооо. И нејзе ја украле…

Судејќи по рангот на Транспаренси очигледно и тепсијата веќе не стооо. И нејзе ја украле…

Коронавирус