четврток, 17. јуни 2021. Вести денес: 1
home Твитови

Стојко #Пркос вели дека против него се води хајка од СДСМ и смета дека партијата станала приватна партија

Стојко #Пркос вели дека против него се води хајка од СДСМ и смета дека партијата станала приватна партија

Стојко #Пркос вели дека против него се води хајка од СДСМ и смета дека партијата станала приватна партија.
Ова ли беше тоа демократија другари?

ЕУРО 2020

Македонија