сабота, 23. октомври 2021. Вести денес: 29
home Твитови

Со службеното пасатче си го бутнал семафотот и одма си ги извадил таблиците- што мора народ да знае дека некој уништил државен имот

Со службеното пасатче си го бутнал семафотот и одма си ги извадил таблиците- што мора народ да знае дека некој уништил државен имот

Со службеното пасатче си го бутнал семафотот на бул. Србија и одма си ги извадил таблиците. Што мора народ да знае дека некој уништил државен имот што е купен од нивни пари!

Локални избори 2021