недела, 27. септември 2020. Вести денес: 0
home Твитови

Снег јер Северна, ЕУ јер влегуваме- количката полна како нашиот стандард

Снег јер Северна, ЕУ јер влегуваме- количката полна како нашиот стандард

Снег јер Северна, ЕУ јер влегуваме. Количката полна како нашиот стандард.

Коронавирус