петок, 29. јули 2022. Вести денес: 124
home Твитови

Скопјенце ќе го гушкавме и Скопски Саем ама не е ВМРО на власт

Скопјенце ќе го гушкавме и Скопски Саем ама не е ВМРО на власт

Скопјенце ќе го гушкавме и Скопски Саем ама не е ВМРО на власт.

Коронавирус