четврток, 4. јуни 2020. Вести денес: 47
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Твитови

Скопје тргна во освојување на светските топ листи за загаденост!!!

Скопје тргна во освојување на светските топ листи за загаденост!!!

Скопје тргна во освојување на светските топ листи за загаденост!!!

Коронавирус