сабота, 30. мај 2020. Вести денес: 22
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Твитови

Шаќири: Јас се пентарев пред влада, за да дојде дебелана заедно со неуспешниот абортус да ни кројат судбина!

Шаќири: Јас се пентарев пред влада, за да дојде дебелана заедно со неуспешниот абортус да ни кројат судбина!

Коронавирус