четврток, 13. август 2020. Вести денес: 37
home Твитови

Сега е време да ја сакаш Македонија со акција

Сега е време да ја сакаш Македонија со акција

Веќе е 30% излезноста. Цензусот ќе биде постигнат без сомнеж. Значи ако си бојкотирал зашто ја сакаш Македонија, сега е време да ја сакаш со акција. Оди и не дозволувај Стево да победи. Дај и шанса на Гордана да се бори за Македонија од претседателската позиција!

Коронавирус