недела, 20. јуни 2021. Вести денес: 99
home Твитови

Се извинил на граѓаните, ја признал грешката и поднел оставка…. Па и кај нас е вака

Се извинил на граѓаните, ја признал грешката и поднел оставка…. Па и кај нас е вака

Се извинил на граѓаните, ја признал грешката и поднел оставка…. Па и кај нас е вака хахахахахаха.

ЕУРО 2020

Македонија