недела, 7. јуни 2020. Вести денес: 1
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Твитови

СДС на кандидатските листи ќе одела со двајца носители и тројца преносители

СДС на кандидатските листи ќе одела со двајца носители и тројца преносители

СДС на кандидатските листи ќе одела со двајца носители и тројца преносители

Коронавирус