вторник, 26. октомври 2021. Вести денес: 89
home Твитови

„СДС ја фрли и 4-тата лопата со земја врз Македонија“

„СДС ја фрли и 4-тата лопата со земја врз Македонија“

„СДС ја фрли и 4-тата лопата со земја врз Македонија. Првата со смена на знаме, втората со привремената референца, третата со територијалната организација. Последната 5-тата за конечно погребуање на Македонија ќе е со смена на името“.

Локални избори 2021