петок, 26. ноември 2021. Вести денес: 151
home Твитови

Ризвановиќ ги закопа овие од СДСМ

Ризвановиќ ги закопа овие од СДСМ

Ризвановиќ ги закопа овие од СДСМ🤣

Атмосферата во СДСМ е никаква, тука нема никаква атмосфера

Коронавирус