вторник, 27. септември 2022. Вести денес: 38
home Твитови

Репер и цел ни е Европа, а според стандардот на живот од Африка не мрднавме

Репер и цел ни е Европа, а според стандардот на живот од Африка не мрднавме

Репер и цел ни е Европа, а според стандардот на живот од Африка не мрднавме.

Коронавирус