петок, 29. јули 2022. Вести денес: 44
home Твитови

Реакција на кафанската забрана на СДСМ: „Кај стариот“ дискреција загарантирана!!!

Реакција на кафанската забрана на СДСМ: „Кај стариот“ дискреција загарантирана!!!

Една од реакциите на граѓаните на Твитер за забраната на СДСМ за функционери по кафеани до 12-ти април гласи:

-Слободен влез за комуњари. „Кај стариот“ дискреција загарантирана!!!

Коронавирус