петок, 9. јуни 2023. Вести денес: 64
home Твитови

Радоста на „таткото“ на градот Скопје нема граници

Радоста на „таткото“ на градот Скопје нема граници

Радоста на „таткото“ на градот #Скопје нема граници❄
#ШилегOFF тоа го покажа на дело!
Тој со својата санка марка „санос“ го искористи прекрасниот ден со снег да се санка на плоштадот пред споменикот на Александар Македонски
Граѓаните го поздравија овој потег како добра мерка