петок, 7. октомври 2022. Вести денес: 16
home Твитови

Прво со мотори, сега со хеликоптери- Што е следно, со параглајдер од Галичица дури луѓе умираат по болници?!

Прво со мотори, сега со хеликоптери- Што е следно, со параглајдер од Галичица дури луѓе умираат по болници?!

Прво со мотори сега со хеликоптери. Што е следно, со параглајдер од Галичица дур луѓе умираат по болници?!

Коронавирус