среда, 20. јануари 2021. Вести денес: 2
home Твитови

Протест на МАКЕДОНЦИ во Софија во 80-тите: Бугари им даваат поддршка сред Софија пред соборниот храм св. Александар Невски (ВИДЕО)

Протест на МАКЕДОНЦИ во Софија во 80-тите: Бугари им даваат поддршка сред Софија пред соборниот храм св. Александар Невски (ВИДЕО)

🚨Протест на МАКЕДОНЦИ во Софија во 80-тите🚨

👉Бараат право на национално признавање, немаат територијални претензии, Бугари им даваат поддршка сред Софија пред соборниот храм св. Александар Невски

👇👇👇👇👇👇👇👇👇

Коронавирус