недела, 5. април 2020. Вести денес: 103
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Твитови

ПРЕСПА пред бродолом: СЈО за “дејствувањето на Катица заради спроведување на уставните измени”.

ПРЕСПА пред бродолом: СЈО за “дејствувањето на Катица заради спроведување на уставните измени”.

Лиле Стефанова кај Вилма Русковска доставила докази од својот телефон со преписка и пораки меѓу сите обвинителите на СЈО за “дејствувањето на Катица заради спроведување на уставните измени”. Преспа пред БРОДОЛОМ https://t.co/JXD3MlZBkp

 

Коронавирус