четврток, 29. септември 2022. Вести денес: 0
home Твитови

Прашањето кое никој нема да им го постави, а Заев и Димитров никогаш нема да го одговорат

Прашањето кое никој нема да им го постави, а Заев и Димитров никогаш нема да го одговорат

Прашањето кое никој нема да им го постави, а Заев и Димитров никогаш нема да го одговорат на прес :
– Постојат ли Македонци во Егејска Македонија (северна Грција)

Коронавирус