петок, 10. април 2020. Вести денес: 0
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Твитови

Пола за пчелите, пола за мене и Вицето

Пола за пчелите, пола за мене и Вицето

Седат Мицкоски и Заев.

Мицкоски: Заев абе го разбра филмот Honeyland?

Заев: Ех како не го разбрах, многу просто. Пола за пчелите, пола за мене и Вицето.

Коронавирус