вторник, 20. април 2021. Вести денес: 0
home Твитови

Пилотите од Арачиново се спремни, се чекаат уште стујардесите од Матејче.. СДСМ се слушаме ли???

Пилотите од Арачиново се спремни, се чекаат уште стујардесите од Матејче.. СДСМ се слушаме ли???

Пилотите од Арачиново се спремни, се чекаат уште стујардесите од Матејче..

Твитер заедницата гори со вакви коментари и твитови.

Коронавирус