среда, 27. мај 2020. Вести денес: 90
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Твитови

Петре, историско дувниветре

Петре, историско дувниветре

Шилегов вика дека Борис Сарафов го убил Ѓорче Петров 😂
Fun fact: Ѓорче Петров починал во 1921, Борис Сарафов во 1907

Коронавирус