понеделник, 17. јуни 2019. Вести денес: 79
home Твитови

Патарините ќе стануваат електронски, а објавен оглас за 84 вработувања на патарини

Патарините ќе стануваат електронски, а објавен оглас за 84 вработувања на патарини

Патарините ќе стануваат електронски, а објавен оглас за 84 вработувања на патарини.

Пола Европска Македонија, пола Хазби Лика администрација.