среда, 16. јуни 2021. Вести денес: 157
home Твитови

Пандов: И во најтоталитарните режими не им текнало политичките непријатели да ги елиминираат со прогласување ,,позитивен“ на корона

Пандов: И во најтоталитарните режими не им текнало политичките непријатели да ги елиминираат со прогласување ,,позитивен“ на корона

Александар Пандов го коментираше случајот со кумановскиот градоначалник Максим Димитриевски.

Само во ваква банана држава, каква што е сега Македонија, може вакво дупење во здрав мозок. Верувам и во најтоталитарните режими, не им текнало сега своите политички непријатели да ги елиминираат со тоа што човекот ќе го прогласат за ,,позитивен“ на корона и го пикаат две недели во домашен притвор, која тие ја нарекуваат самоизолација! Така му направија на Мицкоски, така му направиле и на Максим. Значи нема порасипани луѓе од врхушката на СДС!

ЕУРО 2020

Македонија